Delen:

L’Ancien. Oude stokken, veronderstel ik. Maar daar laat Brun zich verder niet over uit.

Opgewekte en kwieke Beaujolais in ieder geval.

Geen last van het niet al te daverende jaar.

Kersen met hun zuren.

Bessig en geen wonderlijke bananenzoetjes, het euvel dat zoveel met name budget-Beaujolais treft.

Licht gekoeld de perfecte pulled pork partner.

– Sneakpreview De Grote Hamersma 2016 –

Delen:

Bekijk ook eens

  • Terrine-college Deel 1
    Terrine-college Deel 1

    René Ameling

  • Verse Aanvoer: Winterrestaurant op het Vuurtoreneiland
    Verse Aanvoer: Winterrestaurant op het Vuurtoreneiland

    Sander Overeinder

  • Zeeduivellever bakken
    Zeeduivellever bakken

    Ben van Geelen

  • Kalfslever met appel en ui (korte versie)
    Kalfslever met appel en ui (korte versie)

    Edgar Buhrs

  • Pizzadeeg maken
    Pizzadeeg maken

    Madina Mamedova

  • Pizza spinazie, paddenstoelen en mozzarella
    Pizza spinazie, paddenstoelen en mozzarella

    Madina Mamedova