Falafel (deel 2 van 5): de laffa (het flatbread) Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]
Simpele salade van groene en witte asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een simpele salade van groene en witte asperges.
Noten met chocolade en suiker van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella rollen verschillende noten door verschillende soorten chocola. Om zo te snacken of als versiering […]
Amba, de onmisbare saus uit de keuken van Tel Aviv Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 Jigal Krant, auteur van twee kookboeken en een reisgids over de keuken van Tel Aviv, leert ons hoe je amba […]
Staartpepernoot bakken Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2016 Het woord pepernoot lijkt op peper als hoofdbestanddeel te wijzen, maar in werkelijkheid is de de peper allang uit de […]
Cees en Stella maken een paaslam Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2024 Patissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een paaslam van quadrille-deeg. Dat gaat in een Dr Oetker […]
De beste kaas voor op pizza Written by , september 2nd, 2015 André van Duin zong het al in zijn pizzalied: Een pizza is een ronde schijf met kaas en veel tomaten […]