Lotta’s karipap pusing

Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]

Little bites of Beddington: komkommer & tartaar

Jean Beddington maakte een boek vol simpel te maken partysnacks: Little Bites of Beddington. Uit die serie maakte ze voor […]

Linzensoep van Maroeska Metz

Vloeibaar comfortfood: linzensoep, rijk gevuld met groenten naar keuze. Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz laat je zien hoe simpel je het maakt. […]

Linzensalade met limoen

Maak in een handomdraai een heerlijke, frisse linzensalade van Le Puy linzen, limoen, knoflook, laurierblad en olijfolie. Benodigdheden: 250 g […]

Linguine met artisjokjes en bottarga

Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.

Limburgs zoervleisch (zuurvlees) en frieten van Wil Demandt

Cuisinier Wil Demandt, ex-patron van het legendarische Amsterdamse restaurant Bordewijk en auteur van het boek Altijd Zondag maakt een klassieke […]

Lièvre à la Royale, deel 3 (slot): het gerecht

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]