Lotta’s karipap pusing Written by Ronald Hoeben, oktober 18th, 2024 Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]
Little bites of Beddington: komkommer & tartaar Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Jean Beddington maakte een boek vol simpel te maken partysnacks: Little Bites of Beddington. Uit die serie maakte ze voor […]
Linzensoep van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2024 Vloeibaar comfortfood: linzensoep, rijk gevuld met groenten naar keuze. Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz laat je zien hoe simpel je het maakt. […]
Linzensalade met limoen Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Maak in een handomdraai een heerlijke, frisse linzensalade van Le Puy linzen, limoen, knoflook, laurierblad en olijfolie. Benodigdheden: 250 g […]
Linguine met artisjokjes en bottarga Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.
Limburgs zoervleisch (zuurvlees) en frieten van Wil Demandt Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2023 Cuisinier Wil Demandt, ex-patron van het legendarische Amsterdamse restaurant Bordewijk en auteur van het boek Altijd Zondag maakt een klassieke […]
Lièvre à la Royale, deel 3 (slot): het gerecht Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]