Lamskotelet met duxelles en rode wijnsaus Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2019 Frans Bon, chefkok van kruidenfabrikant Apollo/Solina, maakt lamskoteletjes met paddenstoelen-duxelles, frites van truffelaardappel en rode wijnsaus
Lamscollege Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2016 In de slagerij van Fontijn neemt @demoslager Gertjan Kiers het paaslam onderhanden. Gertjan vertelt over de maten en gewichten van […]
Lamsbout in plakken uit de oven Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 Bereiding Bestuif de plakken lamsbout met de bloem, zout en peper en bak deze goudbruin in een braadpan. Bak de sjalotten […]
Lamsballen provençale Written by Ronald Hoeben, juni 16th, 2023 In de keuken van restaurant Bordewijk (1984-2018) waren er destijds wel koks die het er moeilijk mee hadden als chef […]
Lam uitbenen (deel 4 van 4, slot) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van restaurant Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze vierde en laatste video verwijdert […]
Lam uitbenen (deel 3 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 MIn de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze derde video verwijdert en ontbeent […]
Lam uitbenen (deel 2 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze tweede video worden de schenkels […]