Lamskotelet met duxelles en rode wijnsaus

Frans Bon, chefkok van kruidenfabrikant Apollo/Solina, maakt lamskoteletjes met paddenstoelen-duxelles, frites van truffelaardappel en rode wijnsaus

Lamscollege

In de slagerij van Fontijn neemt @demoslager Gertjan Kiers het paaslam onderhanden. Gertjan vertelt over de maten en gewichten van […]

Lamsbout in plakken uit de oven

Bereiding Bestuif de plakken lamsbout met de bloem, zout en peper en bak deze goudbruin in een braadpan. Bak de sjalotten […]

Lamsballen provençale

In de keuken van restaurant Bordewijk (1984-2018) waren er destijds wel koks die het er moeilijk mee hadden als chef […]

Lam uitbenen (deel 4 van 4, slot)

In de keuken van restaurant Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze vierde en laatste video verwijdert […]

Lam uitbenen (deel 3 van 4)

MIn de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze derde video verwijdert en ontbeent […]

Lam uitbenen (deel 2 van 4)

In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze tweede video worden de schenkels […]