Snelle eenpersoons appeltaartjes Written by Ronald Hoeben, mei 27th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een snelle eenpersoons appeltaartjes voor direct gebruik. Je hebt nodig voor 6 […]
Jus de veau maken Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2024 Keukenmeester René Ameling maakt van 3 kilo kalfsbotten een kalfsjus waarmee je maandenlang de heerlijkste sauzen kunt maken, door je […]
Walnotenlikeur Written by eheroes, maart 24th, 2015 Ronald Kunis, eigenaar van Restaurant bij Qunis in Lijnden, maakt in een handomdraai walnotenbrandewijn bij Restaurant en Kwekerij de Kas, […]
Easy Apfelstrudel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman maakt Apfelstrudel met pijnboompitten en Marlene appels uit Südtirol. Doordat hij met kant en klaar filodeeg werkt ias de […]
Beurre blanc-variatie van Le Hollandais voor visgerechten Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Beurre blanc is een klassieke saus op basis van gastrique (een concentraat van azijn, wijn en ui) en boter. Adriaan […]
Mediterrane vinaigrette maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]
Cees en Stella maken ijzerkoekjes Written by Ronald Hoeben, augustus 13th, 2021 Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]