Snelle eenpersoons appeltaartjes

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een snelle eenpersoons appeltaartjes voor direct gebruik. Je hebt nodig voor 6 […]

Jus de veau maken

Keukenmeester René Ameling maakt van 3 kilo kalfsbotten een kalfsjus waarmee je maandenlang de heerlijkste sauzen kunt maken, door je […]

Walnotenlikeur

Ronald Kunis, eigenaar van Restaurant bij Qunis in Lijnden, maakt in een handomdraai walnotenbrandewijn bij Restaurant en Kwekerij de Kas, […]

Easy Apfelstrudel

Wallz Bossman maakt Apfelstrudel met pijnboompitten en Marlene appels uit Südtirol. Doordat hij met kant en klaar filodeeg werkt ias de […]

Beurre blanc-variatie van Le Hollandais voor visgerechten

Beurre blanc is een klassieke saus op basis van gastrique (een concentraat van azijn, wijn en ui) en boter. Adriaan […]

Mediterrane vinaigrette maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]

Cees en Stella maken ijzerkoekjes

Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]