Klassiek Hazenpeper recept

In deze tweede video over de Hollandse haas maakt Keukenmeester René Ameling een klassieke hazenpeper. Hij laat zien hoe je […]

Kitsanin “Kit” undercover maakt ohitashi

Vanaf het Food Forum op de Floriade presenteert Sharon de Miranda haar Good Food Show. In deze (gesponsorde) tweede aflevering […]

Kippenlevercrème van Guts & Glory

Bereiding Zout de kippenlevers met het kleurzout. Snijdt de sjalotten en knoflook grof. Smelt de boter in een grote pan. […]

Kippenbouillon maken

Keukenmeester René Ameling maakt een breed inzetbaar ingrediënt: kippenbouillon. Die kun je gebruiken als basis voor soepen of sauzen en […]

Kip uitsnijden

Slachtdieren worden opgedeeld in technische delen. Dat geldt ook voor gevogelte, al is het natuurlijk ook gebruikelijk om een heel […]

Kip pekelen

Het pekelen van kippen is een populaire bezigheid, een toenemend aantal restaurants baseert er zijn faam op. Hoe gaat dat […]

Kip met dragonsaus van ’t Kalkoentje

Nico Klaver is bijna 37 jaar patron/cuisinier van ’t Kalkoentje in Rhenen. Hij gaat voor Foodtube terug in de tijd […]