Gentse waterzooi met confit de canard Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2019 In de keuken van restaurant Chez Georges in Amsterdam maakt patron cuisinier Rob Prins Gerichhausen een klassiek gerecht: Gentse waterzooi. […]
Flammkuchen maken Written by , juni 15th, 2016 Meng eerst de droge bestanddelen van het deeg, daarna het water en de olijfolie. Kneed het deeg tot een bal […]
Hoe maak je een kiplolly? Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2018 Gertjan Kiers laat zien hoe je van een simpele drumstick een creatie snijdt waarmee je in een barbecue wedstrijd voor […]
Tartartütchen Written by eheroes, december 15th, 2014 Steak tartaar met mierikswortelmousse in een hoorntje van filodeeg (het recept is van Hans Haas van Tantris in München). Nodig […]
De Friese Keuken Written by , augustus 24th, 2016 Sinds ze in Friesland woont, ontdekt Petra Possel de Friese keuken die zich van lokale producten bedient. In het boek […]
De rookwortel van Edwin Vinke Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]
De Historie van Haring Written by Ronald Hoeben, juni 23rd, 2015 De haring die wij anno 2017 eten is weliswaar dezelfde vis die er al eeuwen gegeten wordt, maar de behandeling […]