Jus de veau maken Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2024 Keukenmeester René Ameling maakt van 3 kilo kalfsbotten een kalfsjus waarmee je maandenlang de heerlijkste sauzen kunt maken, door je […]
Julius Jaspers over Happyhappyjoyjoy East Written by , juni 22nd, 2016 Julius Jaspers leidt ons rond in de keuken van zijn tweede Oosterse restaurant: HappyhappyJoyJoy East.
Julius Jaspers over Happyhappyjoyjoy Written by , augustus 6th, 2015 In zijn nieuwe Amsterdamse restaurant Happyhappyjoyjoy combineert Smartcook Julius Jaspers een viertal oosterse keukens: de Thaise, de Koreaanse, de Vietnamese, […]
Julius Jaspers op hete kolen Written by eheroes, maart 17th, 2015 Met de zes meest voorkomende misverstanden rond het barbecueën rekent Julius Jaspers af. Hij heeft er ook een boek over […]
Julius Jaspers op de Panorama Rail Express Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2016 Wie dineert in de trein heeft doorgaans een eindbestemming. Maar wie instapt bij de Panorama Rail Express komt na twee […]
Julius Jaspers maakt Bolognesesaus Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 Heb je een saus, dan heb je een gerecht is een uitspraak van sterrenchef Michel Roux. En het is waar: […]
Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]