Jus de veau maken

Keukenmeester René Ameling maakt van 3 kilo kalfsbotten een kalfsjus waarmee je maandenlang de heerlijkste sauzen kunt maken, door je […]

Julius Jaspers over Happyhappyjoyjoy East

Julius Jaspers leidt ons rond in de keuken van zijn tweede Oosterse restaurant: HappyhappyJoyJoy East.

Julius Jaspers over Happyhappyjoyjoy

In zijn nieuwe Amsterdamse restaurant Happyhappyjoyjoy combineert Smartcook Julius Jaspers een viertal oosterse keukens: de Thaise, de Koreaanse, de Vietnamese, […]

Julius Jaspers op hete kolen

Met de zes meest voorkomende misverstanden rond het barbecueën rekent Julius Jaspers af. Hij heeft er ook een boek over […]

Julius Jaspers op de Panorama Rail Express

Wie dineert in de trein heeft doorgaans een eindbestemming. Maar wie instapt bij de Panorama Rail Express komt na twee […]

Julius Jaspers maakt Bolognesesaus

Heb je een saus, dan heb je een gerecht is een uitspraak van sterrenchef Michel Roux. En het is waar: […]

Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]