Jarno Eggen: paling, appel, kaviaar en crème fraîche

Jarno Eggen, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde, maakt een prachtig voorgerecht van gerookte paling, kaviaar, appel […]

Jambon persillé maken

Jambon persillé is een even klassiek als schilderachtig Frans gerecht van ham en peterselie in gegelleerde bouillon, dat traditioneel met […]

Jackfruit curry met zelfgemaakte serundeng

Vanja van der Leedens Indo Rock werd het Gouden Kookboek van 2019. Daarin combineert ze naar hartelust de klassieke Indische […]

Italiaanse groenten van Toscanini

Leonardo Pacenti, chefkok/patron van restaurant Toscanini in Amsterdam, laat zien wat je kunt doen met puntarelle, catalogna, cime di rapa, […]

It’s here, de Frikandellington!

Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op Foodtube, gaat de patron […]

Inktvis-tagliatelle

In de keuken van zijn restaurant Mos in Amsterdam (1 Michelinster) maakt patron cuisinier Egon van Hoof tagliatelle van inktvis. […]

Inktvis met gele paprika van Klein Breda

Pijlstaartinktvis wordt vaak klakkeloos onder de Mediterrane verrukkingen gerubriceerd, maar het is net als de zeekat een oer-Nederlands product dat […]