Wijn op kamertemperatuur? Niet doen!

Kamertemperatuur is een begrip dat stamt uit de tijd dat huizen nog verwarmd werden met een open haard. Gemiddelde temperatuur […]

Wiener schnitzel uit Berlijn

De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]

Wiener schnitzel

In deze uitgebreide video maakt Edgar Buhrs Wiener schnitzel. Edgar is één van de chefkoks van VanDrie Group. In deze […]

Wentelteefje met five spice

Restaurant Carstens in het Amsterdamse Victoria Hotel is letterlijk op de kaart gezet door Maik Kuijpers, jarenlang de rechterhand van […]

Welke rode wijn bij rood vlees?

Bij rood vlees is rode wijn de gedoodverfde favoriet. Maar dat is nogal een breed begrip. Iets meer finetunen. Rood […]

Welke kazen kun je smelten?

Een laagje smeltende kaas kan een gerecht onweerstaanbaarder maken, al was het alleen maar  optisch. Betty Koster vertelt wat we […]

Welke kaas gebruik je in een salade?

Lang niet alle kaas is geschikt om op de sla te gebruiken. Welke soorten wel? Betty Koster van Fromagerie l’Amuse […]