Wijn op kamertemperatuur? Niet doen! Written by , augustus 31st, 2015 Kamertemperatuur is een begrip dat stamt uit de tijd dat huizen nog verwarmd werden met een open haard. Gemiddelde temperatuur […]
Wiener schnitzel uit Berlijn Written by Ronald Hoeben, maart 18th, 2022 De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]
Wiener schnitzel Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In deze uitgebreide video maakt Edgar Buhrs Wiener schnitzel. Edgar is één van de chefkoks van VanDrie Group. In deze […]
Wentelteefje met five spice Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Restaurant Carstens in het Amsterdamse Victoria Hotel is letterlijk op de kaart gezet door Maik Kuijpers, jarenlang de rechterhand van […]
Welke rode wijn bij rood vlees? Written by , augustus 13th, 2015 Bij rood vlees is rode wijn de gedoodverfde favoriet. Maar dat is nogal een breed begrip. Iets meer finetunen. Rood […]
Welke kazen kun je smelten? Written by , september 30th, 2015 Een laagje smeltende kaas kan een gerecht onweerstaanbaarder maken, al was het alleen maar optisch. Betty Koster vertelt wat we […]
Welke kaas gebruik je in een salade? Written by Ronald Hoeben, juli 30th, 2015 Lang niet alle kaas is geschikt om op de sla te gebruiken. Welke soorten wel? Betty Koster van Fromagerie l’Amuse […]