Nierbroodjes met Cees & Stella, de korte versie Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp vier soorten nierbroodjes en Cees laat zien hoe je ze frituurt Eind […]
Wat is couscous? Written by Ronald Hoeben, maart 23rd, 2018 Wat is couscous eigenlijk? Wat zijn de verschillende soorten? Hoe bereid je couscous? Nadia Zerouali heeft er boeken over vol […]
Cees Holtkamp & het Goetheertje Written by Ronald Hoeben, augustus 24th, 2023 In de Amsterdamse Leidsestraat zat een eeuw lang tearoom/patisserie Berkhoff, de zaak van Kees Goetheer (1917-2001). Kees was zowel collega […]
Knolselder, peer en Remekerkaas Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]
Dronken gepocheerde eieren Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van restaurant Le Garage in Amsterdam maakt chefkok Ruben Dekker oeufs en meurette, in rode wijn gepocheerde […]
Mediterraanse Boerenkotelet bakken Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2016 De overtreffende trap van varkenskarbonade: met een boerenkotelet met been en een flinke vetrand als basismateriaal maakt Keukenmeester Ameling een […]
Kaassoufflé maken Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In de keuken van restaurant Le Hollandais maakt Adriaan van Raab van Canstein een soufflé van maroilles, een Franse koekaas […]