Nierbroodjes met Cees & Stella, de korte versie

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp vier soorten nierbroodjes en Cees laat zien hoe je ze frituurt Eind […]

Wat is couscous?

Wat is couscous eigenlijk? Wat zijn de verschillende soorten? Hoe bereid je couscous? Nadia Zerouali heeft er boeken over vol […]

Cees Holtkamp & het Goetheertje

In de Amsterdamse Leidsestraat zat een eeuw lang tearoom/patisserie Berkhoff, de zaak van Kees Goetheer (1917-2001).  Kees was zowel collega […]

Knolselder, peer en Remekerkaas

George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]

Dronken gepocheerde eieren

In de keuken van restaurant Le Garage in Amsterdam maakt chefkok Ruben Dekker oeufs en meurette, in rode wijn gepocheerde […]

Mediterraanse Boerenkotelet bakken

De overtreffende trap van varkenskarbonade: met een boerenkotelet met been en een flinke vetrand als basismateriaal maakt Keukenmeester Ameling een […]

Kaassoufflé maken

In de keuken van restaurant Le Hollandais maakt Adriaan van Raab van Canstein een soufflé van maroilles, een Franse koekaas […]