Hollandaise saus

Uiteraard zijn van Hollandaise saus in de loop der tijd free style-versies ontstaan, waarbij subsituten gezocht werden voor de afzonderlijke […]

Hoe win je de Copa Jerez?

Chefkok Leon Mazairac en sommelier Goos van den Berg wonnen de prestigieuze Copa Jerez. De twee Utrechters, die verantwoordelijk zijn […]

Hoe maak je een kiplolly?

Gertjan Kiers laat zien hoe je van een simpele drumstick een creatie snijdt waarmee je in een barbecue wedstrijd voor […]

Hoe kun je kaas het best bewaren?

Hoe houd je kaas goed? Hoe zorg je dat niet het hele huis naar kaas ruikt? Hoe voorkom je dat kaas […]

Hoe eet je een tompoes of tompouce?

Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]

Hoe bak je een karbonade?

Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]

Hidde de Brabander maakt Dame Blanche

Meester-ijsbereider Hidde de Brabander maakt Dame Blanche zoals Auguste Escoffier hem ooit bedacht.   Citroenijs 220 gram Kristalsuiker 5 gram […]