Hollandaise saus Written by eheroes, december 15th, 2014 Uiteraard zijn van Hollandaise saus in de loop der tijd free style-versies ontstaan, waarbij subsituten gezocht werden voor de afzonderlijke […]
Hoe win je de Copa Jerez? Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2017 Chefkok Leon Mazairac en sommelier Goos van den Berg wonnen de prestigieuze Copa Jerez. De twee Utrechters, die verantwoordelijk zijn […]
Hoe maak je een kiplolly? Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2018 Gertjan Kiers laat zien hoe je van een simpele drumstick een creatie snijdt waarmee je in een barbecue wedstrijd voor […]
Hoe kun je kaas het best bewaren? Written by , augustus 5th, 2015 Hoe houd je kaas goed? Hoe zorg je dat niet het hele huis naar kaas ruikt? Hoe voorkom je dat kaas […]
Hoe eet je een tompoes of tompouce? Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]
Hoe bak je een karbonade? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2016 Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]
Hidde de Brabander maakt Dame Blanche Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2024 Meester-ijsbereider Hidde de Brabander maakt Dame Blanche zoals Auguste Escoffier hem ooit bedacht. Citroenijs 220 gram Kristalsuiker 5 gram […]