Het Wilhelmientje van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2018 Cees Holtkamp ontrukt weer eens een simpel koekje aan de vergetelheid: het Wilhelmientje dat aan het eind van de eervorige […]
Het vullen van een kwartel Written by Ronald Hoeben, juli 8th, 2022 Elk zichzelf respecterend Frans dorp beschikt over een charcuterie met een keur aan huisgemaakte specialiteiten op basis van vlees, gevogelte […]
Het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum. Written by , december 8th, 2015 Wijnetiquette: Harold Hamersma over het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.
Het verhaal van Dutch Cuisine Written by , juni 30th, 2016 Dutch Cuisine is een koksorganisatie die zich inzet voor een nieuwe, betere Hollandse keuken. Vier boegbeelden van de organisatie vertellen […]
Het ultieme broodje döner Written by Ronald Hoeben, januari 17th, 2018 Een sterrenkok die zich in döner verdiept, het past in een trend waarin Sergio Herman frites op de markt brengt […]
Het succes van Sauvignon Written by , augustus 13th, 2015 De Sauvignon steekt Chardonnay naar de kroon. Sauvignon is een verbastering van sauvage, wild. Kortom, de wilde witte. Wereldberoemd geworden dankzij […]
Het steeltje van het glas Written by , augustus 13th, 2015 Een wijnglas heeft dat steeltje niet voor niets. Er zijn drie redenen. Ga je met je hand namelijk om de […]