Het Wilhelmientje van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp ontrukt weer eens een simpel koekje aan de vergetelheid: het Wilhelmientje dat aan het eind van de eervorige […]

Het vullen van een kwartel

Elk zichzelf respecterend Frans dorp beschikt over een charcuterie met een keur aan huisgemaakte specialiteiten op basis van vlees, gevogelte […]

Het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.

Wijnetiquette: Harold Hamersma over het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.

Het verhaal van Dutch Cuisine

Dutch Cuisine is een koksorganisatie die zich inzet voor een nieuwe, betere Hollandse keuken. Vier boegbeelden van de organisatie vertellen […]

Het ultieme broodje döner

Een sterrenkok die zich in döner verdiept, het past in een trend waarin Sergio Herman frites op de markt brengt […]

Het succes van Sauvignon

De Sauvignon steekt Chardonnay naar de kroon. Sauvignon is een verbastering van sauvage, wild. Kortom, de wilde witte. Wereldberoemd geworden dankzij […]

Het steeltje van het glas

Een wijnglas heeft dat steeltje niet voor niets. Er zijn drie redenen. Ga je met je hand namelijk om de […]