Robert Kranenborg geridderd

Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]

Oseng oseng

Bereiding Doe een flinke scheut olie in een pan en fruit de ui hierin aan. Snijd de knoflook en de […]

Tarbot van de barbecue met wulken

Guillaume de Beer, co patron van The Breda Group, legt in de keuken van zijn restaurant Klein Breda (in Amsterdam) […]

Couscous Bar

In de Amsterdamse Javastraat opende kookboekenauteur Nadia Zerouali een couscousbar. De vrolijke ambassadrice van de Mediterrane keuken leidt ons rond […]

Croque Madame

Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]

Chocoladeijs maken

Bereiding Hak de chocolade fijn en doe deze samen met de slagroom in een vuurvaste kom en zet deze in […]

In memoriam Henk Tuin

Op 10 october 2021 overleed Henk Tuin op 72-jarige leeftijd. Hij was een typische exponent van zijn generatie, die de […]