Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero Written by , december 15th, 2016 In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]
De Perfecte Espresso: meten is weten Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Hoe krijg je altijd de perfecte espresso uit je apparaat? Een geurig resultaat, niet bitter en met een mooie ‘crema’ […]
Zomer op het Vuurtoreneiland Written by Ronald Hoeben, augustus 8th, 2017 Amsterdams favoriete mini-cruise voert -per boot uiteraard- naar het Vuurtoreneiland, waar Sander Overeinder met zijn brigade klaarstaat om een compleet […]
Peking eend Written by Ronald Hoeben, augustus 3rd, 2018 Ahing Cheng, de Peking Duck-specialist van Chinees restaurant Sea Palace in Amsterdam, maakt Pekingeend
Thrill Grill Burger met Robert Kranenborg Written by eheroes, oktober 6th, 2016 Meer en meer koks uit de wereld van fine dining zijn zich bezig gaan houden met het produceren van simpel […]
Olijvencollege, plukken en verwerking Written by eheroes, maart 18th, 2015 De olijfolie kolkt door ons dagelijks eten, in het restaurant heeft het oliesoppen het stokbrood-en-boter vervangen en het lijkt soms […]
Steak tartare Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de video maakt Joop Braakhekke een steak tartare, een tafelbereiding in Le Garage. Net als in ooit in de […]