Gevulde varkenspoot (pied de cochon) Written by Ronald Hoeben, juli 17th, 2020 Hoe noem je je eerste eigen restaurant als je een kok bent èn telg uit een eeuwenoude slagersdynastie? Je houdt de familietraditie […]
Speculaastaart bakken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]
Sjalot Snipperen Written by , juli 2nd, 2015 Niven Kunz vertelt wat een sjalot bijzonderder maakt dan een ui, hij geeft wat tips over toepassingen van sjalot en […]
Restaurant Centra (anno 1947) heropend Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 Vorig jaar nog keken we tegen de verdrietige overblijfselen aan van Centra, een Spaans restaurant dat sinds 1947 in de […]
Jarno Eggen: paling, appel, kaviaar en crème fraîche Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2018 Jarno Eggen, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde, maakt een prachtig voorgerecht van gerookte paling, kaviaar, appel […]
Tagliolini tartufo (pasta met truffel) Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2019 De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]
Ierse ribeye op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2019 Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia, de Irish Food Board, gaart Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t […]