Brandade de morue

Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van het legendarische Amsterdamse restaurant Le Hollandais maakt brandade de morue. Een troostrijk […]

Kreeft Thermidor maken

Frans Bon, chefkok en productontwikkelaar van Apollo/Solina, maakt een klassieke kreeftbereiding: Homard Thermidor. Gebaseerd op het recept van Auguste Escoffier, […]

Kleine champagnes

De Nederlandse champagne-import stijgt explosief. En het zijn niet alleen de Grote Merken die profiteren. Bij de inzendingen voor zijn […]

Knoflookolie maken

Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]

Aeropress koffie zetten

Edward Beumer van de Amsterdamse coffeeshop Trakteren behaalde onlangs het nationale kampioenschap koffie maken met de Aeropress. De Aeropress is […]

Clafoutis van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]

Coquilles met bloemkoolmousseline

Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]