Brandade de morue Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van het legendarische Amsterdamse restaurant Le Hollandais maakt brandade de morue. Een troostrijk […]
Kreeft Thermidor maken Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2019 Frans Bon, chefkok en productontwikkelaar van Apollo/Solina, maakt een klassieke kreeftbereiding: Homard Thermidor. Gebaseerd op het recept van Auguste Escoffier, […]
Kleine champagnes Written by eheroes, november 2nd, 2015 De Nederlandse champagne-import stijgt explosief. En het zijn niet alleen de Grote Merken die profiteren. Bij de inzendingen voor zijn […]
Knoflookolie maken Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2015 Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]
Aeropress koffie zetten Written by , maart 30th, 2016 Edward Beumer van de Amsterdamse coffeeshop Trakteren behaalde onlangs het nationale kampioenschap koffie maken met de Aeropress. De Aeropress is […]
Clafoutis van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]
Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]