Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0) Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]
Gestoomde zeeduivel door Timo de Beurs (Café Wu) Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2025 Timo de Beurs, voorheen chef de cuisine van restaurant Slagerij de Beurs, hield zich als telg uit een slagersgeslacht voornamelijk […]
Gestoomde oester met zwarte bonensaus Written by , september 17th, 2015 De Nam Kee oester die je op de Amsterdamse Zeedijk kunt eten heeft door het gelijknamige boek en film (De […]
Gestoomde kip met artisjok en pesto Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Zet de kip met de sjalotten, de knoflook, de tijm, de rozemarijn en een flinke scheut witte wijn in […]
Gestoofde lamsschouder chantant Written by Ronald Hoeben, november 8th, 2019 Multitalent Nico Knapper (85), begon in de jaren vijftig als chansonnier in Parijs en ging later regisseren voor de Nederlandse […]
Gestoofde kippendij met walnoot, granaatappel & Perzische rijst Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2021 Solmaz Esmailzadeh en haar moeder Bulbul schreven een Iraans kookboek: Roootin’s Iranian Kitchen. Daaruit maken zijn een stoofschotel van kippendij […]
Gestoofde Ierse runderlappen met hutspot Written by , oktober 10th, 2016 Bereidingswijze Vet de bodem van een braadslede of een ovenvaste braadpan in met 1 eetlepel boter. Snijd de Ierse runderlappen […]