Kreeft en merg Written by eheroes, december 9th, 2014 Executive chef Martijn Kajuiter, Nederlandse winnaar van de Good Food Award, maakt zijn signature dish in de keuken van The […]
Hertenkalf op de grill Written by Ronald Hoeben, februari 23rd, 2017 Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]
Fazant met prei en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, december 24th, 2015 Theus de Kok, befaamd wildspecialist en als zodanig al decennia verbonden aan de keuken van restaurant De Echoput*, braadt fazant […]
Lamsbout in plakken uit de oven Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 Bereiding Bestuif de plakken lamsbout met de bloem, zout en peper en bak deze goudbruin in een braadpan. Bak de sjalotten […]
Bouillon clarifiëren Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2015 Een geclarifieerde bouillon is een krachtige soep waar je niettemin dwars doorheen kunt kijken. De basis is bouillon, hoe je die vervolgens […]
Wijngereedschap Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Ooit waren een wijnrekje en een kurkentrekker misschien toereikend voor de wijnliefhebber, maar inmiddels is er een keur aan wijngereedschappen […]
Verse pasta met gerookte paling en kruiden-roomsaus Written by Ronald Hoeben, februari 2nd, 2019 Frans Bon, chefkok en ontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met batonettes van gerookte paling en […]