Kreeft en merg

Executive chef Martijn Kajuiter, Nederlandse winnaar van de Good Food Award, maakt zijn signature dish in de keuken van The […]

Hertenkalf op de grill

Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]

Fazant met prei en paddenstoelen

Theus de Kok, befaamd wildspecialist en als zodanig al decennia verbonden aan de keuken van restaurant De Echoput*, braadt fazant […]

Lamsbout in plakken uit de oven

Bereiding Bestuif de plakken lamsbout met de bloem, zout en peper en bak deze goudbruin in een braadpan. Bak de sjalotten […]

Bouillon clarifiëren

Een geclarifieerde bouillon is een krachtige soep waar je niettemin dwars doorheen kunt kijken. De basis is bouillon, hoe je die vervolgens […]

Wijngereedschap

Ooit waren een wijnrekje en een kurkentrekker misschien toereikend voor de wijnliefhebber, maar inmiddels is er een keur aan wijngereedschappen […]

Verse pasta met gerookte paling en kruiden-roomsaus

Frans Bon, chefkok en ontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met batonettes van gerookte paling en […]