Gemarineerde aubergine

Cuisinier Wallz Bozman maakt gemarineerde, gegrilde aubergine. Een heerlijk bijgerecht of antipasti, dat je koud eet, makkelijk langer van tevoren […]

Gele room, alias banketbakkersroom

Alleen buiten de banketbakkerij staat gele room als banketbakkersroom bekend. Cees en Stella maakten het onweerstaanbare goedje als eens eerder […]

Gele room maken met Cees Holtkamp

Een tompouce bestaat uit gele room, slagroom en krokant bladerdeeg. In deze video laten Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn […]

Gelatine verklaard

Gelatine is een mysterieus artikel. Je kijkt er dwars doorheen en toch heeft het een duistere achtergond. Cees Holtkamp brengt […]

Gelakte paling van Soenil Bahadoer**

Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterren-restaurant De Lindehof, maakt een even kleurijk als smakelijk gerecht met gelakte paling, gele dahl […]

Geklaarde boter: hoe en waarom

Voor het bakken en braden staan ons tal van vetstoffen ter beschikking, waarvan geklaarde boter een koksfavoriet is. Hoe klaar […]

Gekarameliseerde zoete aardappel

Alexander Gerchberg is een Russisch/Israëlische kok die de overstap maakte van het ballet naar de keuken. Als kookboekauteur publiceerde hij […]