Bloemkoolstructuren Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]
Verse Aanvoer: restaurant Arles Written by , september 20th, 2016 De Franse kookstijl is wijdverbreid in de Hollandse gastronomie en dus ook in de Amsterdamse restaurants. Minder gebruikelijk is dat […]
Verse Aanvoer: Impero Romano Written by Ronald Hoeben, januari 31st, 2017 Impero Romana is een nieuw, klassiek Italiaans restaurant op de Amsteldijk. De zaak is de eerste Amsterdamse vestiging van het […]
De ultieme kalfskroket maken Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2015 Kalfsvleeskroketten bevatten room en zijn dus niet geschikt voor mensen die wel een kroket willen eten, maar geen lactoseproducten verdragen. […]
Croque monsieur door Johan van Uden Written by Ronald Hoeben, augustus 9th, 2019 Bij slagerij Chateaubriand maakt Johan van Uden de croque monsieur zoals hij dat ooit bij een Parijse charcuterie leerde.
Picanha: een rosé gebraden staartstuk Written by , maart 16th, 2017 Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014, maakt een rosé gebraden staartstuk. Het staartstuk of picanha is een mager en toch […]
Zuurdesembrood (deel 2 van 3): het deeg Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2019 In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit tweede deel wordt het brooddeeg gemaakt met de desem […]