Slagersgehaktbal Written by Ronald Hoeben, oktober 4th, 2018 Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede legt in een complete masterclass uit hoe hij slagersgehaktballen maakt en […]
Pizza spinazie, paddenstoelen en mozzarella Written by , januari 7th, 2016 Restaurant Toscanini in Amsterdam is geen pizzeria, maar toch worden er elke dag pizza’s gemaakt. Gewoon, omdat ze zo lekker […]
Cocktailshakers review Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2016 Shaken hoort bij het natuurlijk gedrag van de bartender. Bar- en flairtender Mads Voorhoeve, tevens director/instructor van de European Bartender […]
Sperziebonen Tel Aviv-stijl Written by Ronald Hoeben, september 13th, 2019 Rik de Jonge, chef-kok van bistro Madeleine in Utrecht, vond in Tel Aviv inspiratie voor een even simpel als onweerstaanbaar […]
De Turkse super: een rondleiding Written by eheroes, februari 22nd, 2015 De Turkse supermarkt is groentenwinkel en kruidenier tegelijk. Het is een winkelvorm die niet alleen de concurrentie van de supermarkten […]
Zelf zalm roken Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 Rooksmaak is lang niet altijd van echte rook afkomstig, veel fabrieks-rookworsten bijvoorbeeld krijgen het aroma er gewoon opgespoten. ‘Echt’roken kan […]
2020: een halve eeuw Holtkamp croquetten Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2020 Banketbakker Cees Holtkamp blikt in 2020 terug op de halve eeuw waarin zijn croquet uitgroeide tot een icoon. Ex-schoonzoon Nico […]