Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]

Wat kun je doen met Kweepeer?

Ken uw kweepeer. Nadia Zerouali over wat je kunt doen met deze stevige steenvrucht die via de Turkse super een […]

Wat is Wasabi?

Bij Taiko, het Oosterse restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, heeft chef de cuisine Schilo van Coevorden het Jaar […]

Wat is smeerkaas

Wat smeer je op je brood als je er smeerkaas op smeert? Betty Koster van fromagerie l’amuse ontsluiert het geheim […]

Wat is pata negra?

Wat is pata negra? En wat moet je nog meer weten van Spaanse hammen? Om het Iberische sentiment deelachtig te […]

Wat is oude kaas?

Oude kaas lijkt een alledaags artikel, maar wanneer is oude kaas oud en hoe lang duurt het eer een kaas […]

Wat is couscous?

Wat is couscous eigenlijk? Wat zijn de verschillende soorten? Hoe bereid je couscous? Nadia Zerouali heeft er boeken over vol […]