Gebakken rogvleugel met kappertjes

Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht,  fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]

Gebakken patrijs met ras el hanout en saus met blauwe bessen

Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van Apollo/Solina maakt een feestelijk gerecht van gebakken patrijs met ras el hanout die hij […]

Gebakken langoustine met zuurdesembrood

De langoustine, ook wel scampo of nieroogkreeft is een koning van de schaaldieren. Kleiner dan een kreeft, maar met meer […]

Gebakken Eendenborst

In de keuken van het wijngoed Herdade dos Grous in Alentejo (Portugal) maakt chef Luis Rocha gebakken eendenborst wat in combinatie […]

Gebakken aardappels

De fameuze  aardappelen van restaurant De Oesterbar in Amsterdam, gebakken door patron cuisinier Ralph Woerde.

Gebakken & gerookte paling van Erik van Loo**

In de keuken van zijn tweesterren-restaurant Parkheuvel in Rotterdam maakt Erik van Loo een fraai gerecht van gerookte en gebakken […]

Gazpacho van Rode Druiven

In de keuken van Herdade dos Grous maakt chefkok Luis Rocha een heerlijk zomergerecht: gazpacho van rode druiven die hij […]