Gazpacho maken

Gazpacho is de allersimpelste, vegetarische soep. Zelfs als je de delicten omzeilt waar fruitariërs voor terugdeinzen, hou je met dit […]

Garnaalkroket uit Oostende

Bereiding Laat de boter in een steelpan smelten en doe er de helft van de garnalen bij Laat de garnalen […]

Galette van boekweit met ei, kaas en kimchi

Na Indorock en Indostok schreef  Vanja van der Leeden een boek over haar behoorlijk gezonde keuken van alledag. Geen boekwerk […]

Galantine van Kip

Bij de klassieke basistechnieken die de Sterklas-leerlingen van ROC Amsterdam onder de knie moeten zien te krijgen horen de galantine […]

Galadiner van Les Patrons Cuisiniers

Van het handjevol Nederlandse koksorganisaties is Les Patrons Cuisiniers een even gerenommeerd als eigenwijs gezelschap, dat in 1992 de krachten […]

Gado Gado maken

In de keuken van restaurant Tandjong Priok maakt chefkok Esther Gerlsma de gado gado van Jakarta. Ze maakt gebruik van […]

Fudge maken

Cees Holtkamps foolproof recept van fudge heeft even op zich laten wachten. Het stond weliswaar in de eerste (witte) editie […]