Sauzen maken

Meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant (1 Michelinster) gaat aan het freestylen met de elementen van een klassieke […]

Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]

Inauguratie Menno Post als Meesterkok

Deze maand werd Menno Post geïnaugureerd als de 144e Meesterkok. Dat gebeurde bij De Bokkedoorns in Overveen, waar Menno met […]

Mix meer met Mads

XXL Wagyuburger

In de tweesterrenkeuken van het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam maakt souschef Tomas Bron een van de huisspecialiteiten: een Wagyuburger. […]

De baba au rhum uit Chez Bijdendijk

Samen met Laura Basten, patissière van Wils Bakery Café, maakt Joris Bijdendijk baba au rhum uit zijn boek Chez Bijdendijk. […]

Petra Possel

Lekkerbek. Radiomaker. Schrijver van het boek De Troost van Eten. Restaurantrecensent van de Amsterdamse editie van NRC Handelsblad. Daarnaast ook […]