Sauzen maken Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2017 Meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant (1 Michelinster) gaat aan het freestylen met de elementen van een klassieke […]
Wat kun je doen met Paprikapasta? Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2015 Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]
Inauguratie Menno Post als Meesterkok Written by , februari 1st, 2017 Deze maand werd Menno Post geïnaugureerd als de 144e Meesterkok. Dat gebeurde bij De Bokkedoorns in Overveen, waar Menno met […]
XXL Wagyuburger Written by , november 26th, 2015 In de tweesterrenkeuken van het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam maakt souschef Tomas Bron een van de huisspecialiteiten: een Wagyuburger. […]
De baba au rhum uit Chez Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, juni 16th, 2024 Samen met Laura Basten, patissière van Wils Bakery Café, maakt Joris Bijdendijk baba au rhum uit zijn boek Chez Bijdendijk. […]
Petra Possel Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lekkerbek. Radiomaker. Schrijver van het boek De Troost van Eten. Restaurantrecensent van de Amsterdamse editie van NRC Handelsblad. Daarnaast ook […]