The Thrill Grill

De Thrill Grill is eigenlijk een foodtruck, een vrachtwagen van waaruit hamburgers verkocht worden, maar in dit geval is de […]

Courgettesalade

Courgette Salade

In de nauwe keuken van de trullo van Frans en Anna registreett Foodtube de verassend simpele bereiding van een heerlijke […]

Aspergespaghetti bij Bolenius

Bereiding Schil de asperges, verwijder het droge eind. Snij en vierendeel de koppen en hou die apart. Maak van de […]

De makreel van Bord’eau

Onder toezicht van executive chef Richard van Oostenbrugge maakt cuisinier Herbert-Jan Plieffers in de keuken van het Amsterdamse tweesterren restaurant […]

Citroensorbet

Bereiding: Doe ongeveer 2 deciliter water in een pannetje en laat dit aan de kook komen met half theelepeltje zout. […]

Cees & Stella maken Utrechtse oer-sprits

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp Utrechtse sprits. Nu heeft het duo al  eens eerder […]

Haas van de melkkoe

Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]