The Thrill Grill Written by eheroes, december 9th, 2014 De Thrill Grill is eigenlijk een foodtruck, een vrachtwagen van waaruit hamburgers verkocht worden, maar in dit geval is de […]
Courgettesalade Written by eheroes, december 9th, 2014 In de nauwe keuken van de trullo van Frans en Anna registreett Foodtube de verassend simpele bereiding van een heerlijke […]
Aspergespaghetti bij Bolenius Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Bereiding Schil de asperges, verwijder het droge eind. Snij en vierendeel de koppen en hou die apart. Maak van de […]
De makreel van Bord’eau Written by , april 6th, 2016 Onder toezicht van executive chef Richard van Oostenbrugge maakt cuisinier Herbert-Jan Plieffers in de keuken van het Amsterdamse tweesterren restaurant […]
Citroensorbet Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding: Doe ongeveer 2 deciliter water in een pannetje en laat dit aan de kook komen met half theelepeltje zout. […]
Cees & Stella maken Utrechtse oer-sprits Written by Ronald Hoeben, oktober 28th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp Utrechtse sprits. Nu heeft het duo al eens eerder […]
Haas van de melkkoe Written by , juni 8th, 2016 Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]