De Vleesbijbel Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Demoslager Gertjan Kiers ontpopt zich als auteur en zijn debuut is een bijbel. Waarvan binnen een week na verschijning al […]
André Chiang gastchef Rijks restaurant Written by , september 30th, 2015 André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]
Cees en Stella maken ijzerkoekjes Written by Ronald Hoeben, augustus 13th, 2021 Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]
Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]
Saltimbocca alla Romana Written by Ronald Hoeben, augustus 22nd, 2019 In het standaardwerk van Onno Kleyn over de Italiaanse keuken (met de zelfverklarende titel Italië) ontbreekt een voor de hand […]
Desemstarter maken door Christian Wey Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2024 Om zuurdesembrood te kunnen maken heb je een desemstarter nodig. Fermentatie-expert Christian Wey laay je zien hoe je zo’n starterr […]
Wagyu Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Het vetdooraderde Wagyu-vlees was ooit voorbehouden aan de Japanse keizer, maar het heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Tot Wagyu-hamburgers […]