De Vleesbijbel

Demoslager Gertjan Kiers ontpopt zich als auteur en zijn debuut is een bijbel. Waarvan binnen een week na verschijning al […]

André Chiang gastchef Rijks restaurant

André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]

Cees en Stella maken ijzerkoekjes

Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]

Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]

Saltimbocca alla Romana

In het standaardwerk van Onno Kleyn over de Italiaanse keuken (met de zelfverklarende titel Italië) ontbreekt een voor de hand […]

Desemstarter maken door Christian Wey

Om zuurdesembrood te kunnen maken heb je een desemstarter nodig. Fermentatie-expert Christian Wey laay je zien hoe je zo’n starterr […]

Wagyu

Het vetdooraderde Wagyu-vlees was ooit voorbehouden aan de Japanse keizer, maar het heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Tot Wagyu-hamburgers […]