Wat is bavette? Written by eheroes, december 8th, 2014 In deze video laat @demoslager Gertjan Kiers van slagerij Fontijn zien waar de jodenhaas, de bavette en de longhaas (of […]
Wat is bakpoeder? Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2016 Om je deeg luchtig te maken heb je bakpoeder nodig. Maar wat is bakpoeder eigenlijk en waar komt het vandaan? […]
Wat heb je aan geraspte mozzarella? Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2018 Wie wel eens een mozzarella van dichtbij gezien heeft, kan zich voorstellen dat het een hele toer moet zijn om […]
Wat doe je met scheermessen? Written by , juli 6th, 2016 Scheermessen, ook wel mesheften genoemd, zijn schelpdieren die talrijk zijn in de Zeeuwse wateren. Paul de Groote, chefkok van restaurant […]
Warme cake van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 22nd, 2023 Cake lijkt een basisartikel voor een banketbakker, maar het maken van cake in de eigen keuken (in plaats van in […]
Wang in de pan Written by Ronald Hoeben, april 4th, 2015 Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon in Amsterdam, laat zien hoe je varkens, kalfs- en runderwang bereidt.
Walnotenlikeur Written by eheroes, maart 24th, 2015 Ronald Kunis, eigenaar van Restaurant bij Qunis in Lijnden, maakt in een handomdraai walnotenbrandewijn bij Restaurant en Kwekerij de Kas, […]