Sterrenstoof! van Ierse rundersukade Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2017 Sterrenstoof van Ierse rundersukade. In een complete masterclass laat Meesterkok Erik van Loo in de keuken van restaurant Parkheuvel** zien […]
Jarno Eggen: paling, appel, kaviaar en crème fraîche Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2018 Jarno Eggen, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde, maakt een prachtig voorgerecht van gerookte paling, kaviaar, appel […]
Kimchi Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om kimchi te maken heb je geen vuur nodig. Dit gefermenteerde Koreaanse groentengerecht met Chinese kool in de hoofdrol is […]
Steak sandwich van Ierse kogelbiefstuk Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2021 Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een steak sandwich van Ierse kogelbiefstuk. Hij bakt het stuk vlees eerst in z’n geheel […]
Kaasmessen: welk mes, bij welke kaas? Written by , augustus 20th, 2015 Elke kaas heeft zijn eigen mes. En langs welk deel van de rasp haal je de parmezaanse kaas voor maximale […]
Groene Thaise kipcurry Written by Ronald Hoeben, januari 12th, 2024 Een heel simpele manier om je kipfilet smaak te geven: maak er groene Thaise curry van. De meeste ingrediënten komen […]
Hoe eet je een tompoes of tompouce? Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]