Eendencollege Written by , februari 18th, 2016 In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel gaan nogal wat eenden over de toonbank. Thomas vertelt over de verschillende soorten […]
Eendenborst roken en grillen op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2016 Barbecuespecialist Ralph de Kok laat zien wat je met een eendenborst kunt doen op de barbecue. Omdat een Big Green […]
Eendenborst (magret de canard) bakken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Net als bij de kip is ook van de eend de borst het populairste deel. Wil Demandt, patron cuisinier van […]
Eend uitbenen Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Je zou de eend kunnen bestempelen als een Vergeten Vogel. We eten nu eenmaal veel meer kip. Wil Demandt, patron […]
Een Kranenborg soirée Written by eheroes, december 16th, 2014 Voor een memorabel diner in Bolenius restaurant werd Robert Kranenborg bekookt door een witte brigade die bestaat uit cuisiniers waarmee […]
Een kookles bij het ROC Amsterdam Written by Ronald Hoeben, april 28th, 2023 In de leskeuken van ROC Amsterdam maakt koksleerling Jesse Hendriks samen met zijn docent Ruud van Gerven een Waldorfachtige salade […]
Een foie gras alternatief Written by Ronald Hoeben, mei 2nd, 2019 Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant*, heeft de klassieke foie gras in de ban gedaan ten behoeve van een […]