Eendencollege

In het poeliersbedrijf van Thomas van Meel gaan nogal wat eenden over de toonbank. Thomas vertelt over de verschillende soorten […]

Eendenborst roken en grillen op de barbecue

Barbecuespecialist Ralph de Kok laat zien wat je met een eendenborst kunt doen op de barbecue. Omdat een Big Green […]

Eendenborst (magret de canard) bakken

Net als bij de kip is ook van de eend de borst het populairste deel. Wil Demandt, patron cuisinier van […]

Eend uitbenen

Je zou de eend kunnen bestempelen als een Vergeten Vogel. We eten nu eenmaal veel meer kip. Wil Demandt, patron […]

Een Kranenborg soirée

Voor een memorabel diner in Bolenius restaurant werd Robert Kranenborg bekookt door een witte brigade die bestaat uit cuisiniers waarmee […]

Een kookles bij het ROC Amsterdam

In de leskeuken van ROC Amsterdam maakt koksleerling Jesse Hendriks samen met zijn docent Ruud van Gerven een Waldorfachtige salade […]

Een foie gras alternatief

Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant*, heeft de klassieke foie gras in de ban gedaan ten behoeve van een […]