Mix meer met Mads

Hamburgerbollen van briochebrood

Wat briochebrood zo lekker maakt is de toevoeging van melk, eieren en suiker. Edwin Klaasen, auteur van het standaardwerk over […]

Nieuw in Amsterdam: restaurant Bougainville

Pascal Jalhay keert na ruim een decennium terug in de horeca. Als signature chef inspireert hij de keuken van Bougainville […]

Frisse slasaus van tahin & citroen

Hoe grappig is het als op Foodtube de keukenpersonages op elkaar gaan reageren? Maroeska Metz liet zich inspireren door Jigal […]

Famous hotdogs in Sydney

Monumentale uitspanningen met een culinair karakter zijn doorgaans gefundeerde stenen bouwsels, maar er zijn ook pleisterplaatsen van lager architectonisch allooi […]

Wentelteefje met five spice

Restaurant Carstens in het Amsterdamse Victoria Hotel is letterlijk op de kaart gezet door Maik Kuijpers, jarenlang de rechterhand van […]

De lekkerste zomerse kazen

Als je van alle kazen de fabrieksproducten en de nepkazen buiten beschouwing laat, hou je seizoensproducten over. Welke kaas is […]