De makreel van wegrestaurant Zacht Staal Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Zacht Staal is een nieuw en vooral vernieuwend wegrestaurant dat via de A9 makkelijk bereikbaar is. In deze groene oase […]
De makreel van Bord’eau Written by , april 6th, 2016 Onder toezicht van executive chef Richard van Oostenbrugge maakt cuisinier Herbert-Jan Plieffers in de keuken van het Amsterdamse tweesterren restaurant […]
De Lofoten & skrei Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de eerste maanden van het jaar tref je bij veel restaurants skrei op de kaart. Het is de Arctische […]
De Librije*** 30 jaar pure NL creativiteit Written by Ronald Hoeben, juli 7th, 2023 De Librije, een van de 2 Nederlandse driesterrenrestaurants, bestaat 30 jaar. Patron Jonnie Boer pareert Overijsselse nuchterheid aan humor en […]
De Librije in een nieuwe behuizing Written by eheroes, maart 24th, 2015 Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]
De lekkerste zomerse kazen Written by , juli 30th, 2015 Als je van alle kazen de fabrieksproducten en de nepkazen buiten beschouwing laat, hou je seizoensproducten over. Welke kaas is […]
De lekkerste delen van het ree Written by , februari 23rd, 2017 Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas laat zien waar de lekkerste delen van het ree uitgesneden […]