Terug naar de botercake

Samen met zijn kleindochter Stella keert Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp terug naar de Hollandse botercake. Het duo maakte ‘m al […]

De wijnen van Ribera del Duero

De erkenning van Ribera wijnen heeft pas aan het eind van de vorige eeuw een officiële vorm gekregen met een […]

Baambrugse big op de barbecue

De barbecue is het voornaamste kooktoestel in de keuken van restaurant Badcuyp in Amsterdam, waar (bijna) alleen de sauzen van […]

Knolselder, peer en Remekerkaas

George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]

Steak à fromage van Johan van Uden

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in  Heemstede maakt een steak à fromage van varkensvlees. Je zou het ook […]

De paté en croûte van Diny Schouten

Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]

Koude Tomatenbouillon

Je kunt het nauwelijks koken noemen, zo simpel is de heldere bouillon die Bert van Buschbach (restaurant De Compagnon, Amsterdam) […]