Terug naar de botercake Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Samen met zijn kleindochter Stella keert Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp terug naar de Hollandse botercake. Het duo maakte ‘m al […]
De wijnen van Ribera del Duero Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2017 De erkenning van Ribera wijnen heeft pas aan het eind van de vorige eeuw een officiële vorm gekregen met een […]
Baambrugse big op de barbecue Written by Ronald Hoeben, januari 10th, 2025 De barbecue is het voornaamste kooktoestel in de keuken van restaurant Badcuyp in Amsterdam, waar (bijna) alleen de sauzen van […]
Knolselder, peer en Remekerkaas Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]
Steak à fromage van Johan van Uden Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt een steak à fromage van varkensvlees. Je zou het ook […]
De paté en croûte van Diny Schouten Written by Ronald Hoeben, januari 6th, 2023 Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]
Koude Tomatenbouillon Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 Je kunt het nauwelijks koken noemen, zo simpel is de heldere bouillon die Bert van Buschbach (restaurant De Compagnon, Amsterdam) […]