Clafoutis van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]
Zeeduivellever bakken Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2017 Ooit was de lever ven de schelvis een lekkernij die in menig restaurant op de kaart prijkte als voorgerecht. Ook […]
Gebakken rogvleugel met kappertjes Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht, fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]
Zuurkool met vis van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Dat je zuurkool ook heel goed met vis in plaats van vlees kunt maken, laat Adriaan van Raab van Canstein […]
Verse Aanvoer: De Scheepskameel Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2016 Rotisserie Rijsel is het succesvolste Amsterdamse restaurant van de afgelopen vijf jaar. De ingrediënten voor dat succes zijn: simpel voedsel […]
De spinazie van Pascal Jalhaij Written by eheroes, december 15th, 2014 Befaamd cuisinier Pascal Jalhaij maakt spinazie, die hij op smaak brengt zonder peper of zout te gebruiken
BBQ paling met Teriyakisaus Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 Frans Bon, chef kok en smaaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, legt verse paling op de barbecue, lakt die met teriyaki saus […]