Clafoutis van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]

Zeeduivellever bakken

Ooit was de lever ven de schelvis een lekkernij die in menig restaurant op de kaart prijkte als voorgerecht. Ook […]

Gebakken rogvleugel met kappertjes

Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht,  fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]

Zuurkool met vis van Le Hollandais

Dat je zuurkool ook heel goed met vis in plaats van vlees kunt maken, laat Adriaan van Raab van Canstein […]

Verse Aanvoer: De Scheepskameel

Rotisserie Rijsel is het succesvolste Amsterdamse restaurant van de afgelopen vijf jaar. De ingrediënten voor dat succes zijn: simpel voedsel […]

De spinazie van Pascal Jalhaij

Befaamd cuisinier Pascal Jalhaij maakt spinazie, die hij op smaak brengt zonder peper of zout te gebruiken

BBQ paling met Teriyakisaus

Frans Bon, chef kok en smaaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, legt verse paling op de barbecue, lakt die met teriyaki saus […]