De Goede Griek

Petros Ionannides van restaurant De Griekse Taverna in Amsterdam maakt garnalen in fetasaus met Uzo: Garídhes saganáki

De gemarineerde champignons van Bambino

Teun Schmeddes, chef de cuisine van het Amsterdamse restaurant Bambino, maakt een van de aperitivo’s die bij Bambino als klein […]

De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp

In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]

De Friese Keuken

Sinds ze in Friesland woont, ontdekt Petra Possel de Friese keuken die zich van lokale producten bedient. In het boek […]

De frambozentaart van Holtkamp, een snelcursus

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de taart met […]

De Food Saver en het afwasfornuis

Sous-vide koken: het garen van producten in een gesloten omgeving, op een constant lage temperatuur. Onder de leken ook wel […]

De favoriete mossel van Syrco Bakker

Om de opening van het Mosselseizoen in Yerseke te promoten was niemand minder dan Syrco Bakker in stelling gebracht. Syrco […]