De beste kaas voor op pizza

André van Duin zong het al in zijn pizzalied: Een pizza is een ronde schijf met kaas en veel tomaten […]

De Beste Chocola voor in de Keuken

Wie met chocola in de keuken aan de gang wil en zich bedient van de repen uit de supermarkt, komt […]

De Beer B Que

Er is veel voedsel dat van een pekelbad opknapt. Het in zout water zetten van verse voedselproducten is een oeroud […]

De Beef Wellington van Maris Piper

Een high end brasserie, dat is wat Guillaume de Beer, Johanneke van Iwaarden en Freek van Noortwijk voor ogen stond […]

De BBQ op tafel

Barbecuen kan ook op tafel met de Barbecook Amica of de Lotus Grill.

De balkenbrij van Rijsel

Bereiding Doe de varkenskop in z’n geheel in een pan en voeg water toe. Breng aan de kook gedurende een […]

De baba au rhum uit Chez Bijdendijk

Samen met Laura Basten, patissière van Wils Bakery Café, maakt Joris Bijdendijk baba au rhum uit zijn boek Chez Bijdendijk. […]