De atjar van Keukenmeester Ameling Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Voor het begrip short order cook is eigenlijk geen goede Nederlandse vertaling. De term beschrijft een kok in een laagdrempelig […]
De Arnhemse meisjes van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, januari 27th, 2023 Cees Holtkamp, Foodtube’s huispatissier, maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een klassiek koekje: het Arnhemse meisje. Het tweetal probeert […]
De appelbeignets van mevrouw Hamersma Written by eheroes, maart 9th, 2015 De appelbeignets van mevrouw Hamersma, Foodtube klassieker uit het historisch archief (anno 2009).
De ambachtelijke frikandel Written by Ronald Hoeben, oktober 29th, 2020 De frikandel is de populairste Nederlandse snack, maar er zijn ook mensen die nog nooit een frikandel gegeten hebben omdat […]
De amandelpaddenstoel Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Ontdoe de eend van de veren. Verwarm de oven voor op 130 graden. Doe de boter in een pan […]
De 6 belangrijkste deegsoorten Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]
Daslook & bloemkool van De Kas Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2019 Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]