De atjar van Keukenmeester Ameling

Voor het begrip short order cook is eigenlijk geen goede Nederlandse vertaling. De term beschrijft een kok in een laagdrempelig […]

De Arnhemse meisjes van Holtkamp

Cees Holtkamp, Foodtube’s huispatissier, maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een klassiek koekje: het Arnhemse meisje. Het tweetal probeert […]

De appelbeignets van mevrouw Hamersma

De appelbeignets van mevrouw Hamersma, Foodtube klassieker uit het historisch archief (anno 2009).

De ambachtelijke frikandel

De frikandel is de populairste Nederlandse snack, maar er zijn ook mensen die nog nooit een frikandel gegeten hebben omdat […]

De amandelpaddenstoel

Bereiding Ontdoe de eend van de veren. Verwarm de oven voor op 130 graden. Doe de boter in een pan […]

De 6 belangrijkste deegsoorten

In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]

Daslook & bloemkool van De Kas

Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]