Das Wiener Schnitzel revisited Written by eheroes, december 16th, 2014 Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]
Dapeppa bierbrood Written by , mei 31st, 2016 Bier en brood zijn familie van elkaar. Allebei gemaakt van graan en allebei met gist. Niet zo verwonderlijk dus dat […]
Culibaby Kookboek presentatie Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Culibaby is een kookboek vol recepten van sterrenchefs van gerechten die uiteindelijk in de blender belanden om er een baby […]
Croustade van kalfsnier Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2022 Het legendarische Amsterdamse restaurant Le Hollandais is al ruim twee jaar under new management, maar de keuken van Adriaan van […]
Crostini pizzaiola Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2016 Het is een soort mini-pizza voor bij het aperitief of als snack: crostino pizzaiola. Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini maakt […]
Crostini met worstvlees en stracchino Written by Ronald Hoeben, januari 21st, 2016 Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini, maakt crostini met worstvlees en stracchino, jonge koemelkse kaas uit Noord Italië. Worstvlees […]
Crostini met kippenlever Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2015 Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]