Das Wiener Schnitzel revisited

Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]

Dapeppa bierbrood

Bier en brood zijn familie van elkaar. Allebei gemaakt van graan en allebei met gist. Niet zo verwonderlijk dus dat […]

Culibaby Kookboek presentatie

Culibaby is een kookboek vol recepten van sterrenchefs van gerechten die uiteindelijk in de blender belanden om er een baby […]

Croustade van kalfsnier

Het legendarische Amsterdamse restaurant Le Hollandais is al ruim twee jaar under new management, maar de keuken van Adriaan van […]

Crostini pizzaiola

Het is een soort mini-pizza voor bij het aperitief of als snack: crostino pizzaiola. Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini maakt […]

Crostini met worstvlees en stracchino

Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini, maakt crostini met worstvlees en stracchino, jonge koemelkse kaas uit Noord Italië. Worstvlees […]

Crostini met kippenlever

Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]