Saumon à l’oseille (zalm met zuring)

Keukenmeester René Ameling leert ons een driesterrengerecht maken: zalm met zuring, alias Saumon à l’oseille van misschien wel het beroemdste […]

Test: de Tefal Cuisine Companion

Een keukenmachine die ook kan verwarmen. Is de Tefal Cuisine Companion een alleskunner? Meneer Wateetons legt hem op de pijnbank. […]

Geitenkaas

De Franse geitenkazen zijn wereldberoemd, maar de Nederlandse geitenkazen krijgen ook een steeds groter publiek. Betty Koster van Kaashandel l’Amuse […]

Griesmeelpudding met abrikozensaus van Cees & Stella (korte versie)

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp griesmeelpudding met abrikozensaus en losgeslagen room. Dit is een sterk […]

Meesterijsmaker Hidde de Brabander maakt Fraises Wilhelmine

Meesterijsmaker Hidde de Brabander maakt zijn eerste gerecht voor Foodtube. Een heerlijk nagerecht met ijs, Fraises Wilhelmine. Ontwikkeld door Auguste […]

Aardbeien: wat kun je er mee doen

Gert Jan Hageman, grondlegger van Restaurant Kwekerij De Kas vertelt wat je in de keuken zoal kunt doen (en laten) […]

English Muffins maken

Muffins kun je overal kopen, maar voor English muffins (die in Engeland dan weer gewoon als muffins aangeduid worden) moet […]