Challah (brood) van Issa Niemeijer

Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]

Ceviche van wilde zeebaars en octopus

Van alle garingstechnieken lijkt die van ceviche nog het simpelst: leg een stuk rauwe vis in wat limoensap en laat […]

Ceviche van Coquille

Gebruikmakend van de friszure azijn van Tromp & Rueb, maakt Bart van Berkel (winnaar Masterchef 2014) een ceviche van coquille. […]

Ceviche Nikkei van Nazka

Peruaanse chef-kok Christian Motte maakt in de keuken van zijn restaurant Nazka in Amsterdam een ceviche die voortkomt uit de […]

Ceviche met gamba

Ceviche is een koude garing van vis, die in de Peruaanse keuken tot de kroonjuwelen behoort. Christian Motte, de Peruaanse […]

Cervelas de fruits de mer

Bereiding: Draai de snoekbaars filet twee keer door de fijne plaat van de gehaktmolen en draai dan in de cutter […]

Cees Holtkamp over fondant

Elke banketbakker werkt ermee, maar voor de thuisbakker blijft fondant een lastig artikel. Cees Holtkamp vertelt hoe en waar fondant […]