Challah (brood) van Issa Niemeijer Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2023 Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]
Ceviche van wilde zeebaars en octopus Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2020 Van alle garingstechnieken lijkt die van ceviche nog het simpelst: leg een stuk rauwe vis in wat limoensap en laat […]
Ceviche van Coquille Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Gebruikmakend van de friszure azijn van Tromp & Rueb, maakt Bart van Berkel (winnaar Masterchef 2014) een ceviche van coquille. […]
Ceviche Nikkei van Nazka Written by Ronald Hoeben, juli 24th, 2020 Peruaanse chef-kok Christian Motte maakt in de keuken van zijn restaurant Nazka in Amsterdam een ceviche die voortkomt uit de […]
Ceviche met gamba Written by Ronald Hoeben, augustus 7th, 2020 Ceviche is een koude garing van vis, die in de Peruaanse keuken tot de kroonjuwelen behoort. Christian Motte, de Peruaanse […]
Cervelas de fruits de mer Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding: Draai de snoekbaars filet twee keer door de fijne plaat van de gehaktmolen en draai dan in de cutter […]
Cees Holtkamp over fondant Written by Ronald Hoeben, juli 27th, 2017 Elke banketbakker werkt ermee, maar voor de thuisbakker blijft fondant een lastig artikel. Cees Holtkamp vertelt hoe en waar fondant […]