Cees Holtkamp maakt champagneparfait Written by Ronald Hoeben, augustus 15th, 2019 Cees en Stella maken champagneparfait, een delicaat dessert dat smelt op de tong. De recepten vind je uiteraard ook in […]
Cees Holtkamp maakt Brussels banket Written by Ronald Hoeben, oktober 3rd, 2024 Brussels banket is een elegant, halfzacht koekje op basis van amandel met een decoratie van Amarene kers of amandel. ‘Niet […]
Cees Holtkamp maakt bokkenpoten Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Een koekje van progresbeslag met een vulling van abrikozenmoes, bestrooid met amandelschaafsel en aan twee kanten in de chocolade gedoopt, […]
Cees Holtkamp maakt amandelrotsjes Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2017 Amandelrotsjes zijn de chique versie van pindarotsjes. Cees Holtkamp maakt ze van Victoriabeslag en gesmolten chocolade. Eind 2020 is van […]
Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]
Cees Holtkamp & het Goetheertje Written by Ronald Hoeben, augustus 24th, 2023 In de Amsterdamse Leidsestraat zat een eeuw lang tearoom/patisserie Berkhoff, de zaak van Kees Goetheer (1917-2001). Kees was zowel collega […]
Cees Holtkamp Written by eheroes, maart 1st, 2015 Kleine winkel, grote naam. Cees Holtkamp is een patissier pur sang. Eentje die meer is dan louter koekenbakker, die tradities […]