Cees Holtkamp maakt champagneparfait

Cees en Stella maken champagneparfait, een delicaat dessert dat smelt op de tong. De recepten vind je uiteraard ook in […]

Cees Holtkamp maakt Brussels banket

Brussels banket is een elegant, halfzacht koekje op basis van amandel met een decoratie van Amarene kers of amandel. ‘Niet […]

Cees Holtkamp maakt bokkenpoten

Een koekje van progresbeslag met een vulling van abrikozenmoes, bestrooid met amandelschaafsel en aan twee kanten in de chocolade gedoopt, […]

Cees Holtkamp maakt amandelrotsjes

Amandelrotsjes zijn de chique versie van pindarotsjes. Cees Holtkamp maakt ze van Victoriabeslag en gesmolten chocolade. Eind 2020 is van […]

Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen

Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]

Cees Holtkamp & het Goetheertje

In de Amsterdamse Leidsestraat zat een eeuw lang tearoom/patisserie Berkhoff, de zaak van Kees Goetheer (1917-2001).  Kees was zowel collega […]

Cees Holtkamp

Kleine winkel, grote naam. Cees Holtkamp is een patissier pur sang. Eentje die meer is dan louter koekenbakker, die tradities […]