Greg Manning maakt Yorkshire pudding en roast potatoes.

Cuisinier Greg Manning, jarenlang eigenaar en drijvende kracht van Covent Garden catering, maakt twee steunpilaren van de Britse Sunday lunch […]

Vis, coquille en gamba van de barbecue

Frans Bob, chef-kok en maaltijdontwikkelaar van Apollo/Solina gaat aan de slag met vis op de barbecue. Hij roostert een hele […]

Karamel maken

Karamel is een makkelijk te maken, universele ‘lekkermaker’ waar je bijvoorbeeld je zelfgemaakte ijs of ijstaart mee kunt verrijken. Als […]

Cees Holtkamp maakt paaseitjes

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp paaseitjes met een klassieke bonbonvuling Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]

Restaurant 212

In maart 2018 openden Richard van Oostenbrugge, Thomas Groot en Daphne Oudshoorn restaurant 212, een high end counter-restaurant aan de […]

De ambachtelijke frikandel

De frikandel is de populairste Nederlandse snack, maar er zijn ook mensen die nog nooit een frikandel gegeten hebben omdat […]

Pindasaus of satésaus, de grote lekkermaker

Wie is er niet groot mee geworden? is een reclameslogan van Calvé pindakaas. Je zou hetzelfde kunnen vragen over pindasaus, […]