Greg Manning maakt Yorkshire pudding en roast potatoes. Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2024 Cuisinier Greg Manning, jarenlang eigenaar en drijvende kracht van Covent Garden catering, maakt twee steunpilaren van de Britse Sunday lunch […]
Vis, coquille en gamba van de barbecue Written by Ronald Hoeben, september 13th, 2019 Frans Bob, chef-kok en maaltijdontwikkelaar van Apollo/Solina gaat aan de slag met vis op de barbecue. Hij roostert een hele […]
Karamel maken Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2020 Karamel is een makkelijk te maken, universele ‘lekkermaker’ waar je bijvoorbeeld je zelfgemaakte ijs of ijstaart mee kunt verrijken. Als […]
Cees Holtkamp maakt paaseitjes Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp paaseitjes met een klassieke bonbonvuling Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]
Restaurant 212 Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2018 In maart 2018 openden Richard van Oostenbrugge, Thomas Groot en Daphne Oudshoorn restaurant 212, een high end counter-restaurant aan de […]
De ambachtelijke frikandel Written by Ronald Hoeben, oktober 29th, 2020 De frikandel is de populairste Nederlandse snack, maar er zijn ook mensen die nog nooit een frikandel gegeten hebben omdat […]
Pindasaus of satésaus, de grote lekkermaker Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Wie is er niet groot mee geworden? is een reclameslogan van Calvé pindakaas. Je zou hetzelfde kunnen vragen over pindasaus, […]