Verse worst met een scenario

Mister Kitchen, een Amsterdams bedrijf in ‘culinaire communicatie & productontwikkeling’ ontwikkelde onder de merknaam Butch & Dutch een aantal verse […]

Verse worst maken

In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]

Verse pasta met gerookte paling en kruiden-roomsaus

Frans Bon, chefkok en ontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met batonettes van gerookte paling en […]

Verse Aanvoer: Winterrestaurant op het Vuurtoreneiland

Het Vuurtoreneiland in het Markermeer voor de kust van Durgerdam is in wintertooi. Het zomerrestaurant is in winterslaap, maar de […]

Verse Aanvoer: tournedos bij de Thrill Grill

tournedos thrill grill

In de Thrill Grill pionierde Robert Kranenborg met de ‘betere’ hamburger. Met de introductie van een tournedos met Beurre de […]

Verse Aanvoer: The Wateringhole

Met meer dan vijftig microbrouwerijen die craft beer brouwen is Amsterdam een bierstad van betekenis aan het worden. Daar horen […]

Verse Aanvoer: The Seafood Market

2016 lijkt voor Amsterdam het jaar van de visrestaurants te worden. In de Ferdinand Bolstraat opende de Seafood market, het […]