Verse worst met een scenario Written by eheroes, december 8th, 2014 Mister Kitchen, een Amsterdams bedrijf in ‘culinaire communicatie & productontwikkeling’ ontwikkelde onder de merknaam Butch & Dutch een aantal verse […]
Verse worst maken Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]
Verse pasta met gerookte paling en kruiden-roomsaus Written by Ronald Hoeben, februari 2nd, 2019 Frans Bon, chefkok en ontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met batonettes van gerookte paling en […]
Verse Aanvoer: Winterrestaurant op het Vuurtoreneiland Written by , oktober 10th, 2016 Het Vuurtoreneiland in het Markermeer voor de kust van Durgerdam is in wintertooi. Het zomerrestaurant is in winterslaap, maar de […]
Verse Aanvoer: tournedos bij de Thrill Grill Written by eheroes, oktober 6th, 2016 In de Thrill Grill pionierde Robert Kranenborg met de ‘betere’ hamburger. Met de introductie van een tournedos met Beurre de […]
Verse Aanvoer: The Wateringhole Written by , december 28th, 2016 Met meer dan vijftig microbrouwerijen die craft beer brouwen is Amsterdam een bierstad van betekenis aan het worden. Daar horen […]
Verse Aanvoer: The Seafood Market Written by Ronald Hoeben, april 27th, 2016 2016 lijkt voor Amsterdam het jaar van de visrestaurants te worden. In de Ferdinand Bolstraat opende de Seafood market, het […]