Captains Dinner 2.0 Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant* laat zich inspireren door de smaken van het klassieke Captains Dinner. Hij maakt […]
Caponata maken Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Caponata is een Italiaans vegetarisch bijgerecht op basis van groenten dat warm, maar ook koel of lauw gegeten kan worden. […]
Cannelés maken Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 Een cannelé is een klein, elegant Frans gebakje dat zijn oorsprong heeft in Bordeaux. Hannah Hoeben, Foodtube’s eigen bakplaatje, maakt […]
Campingkoken Written by eheroes, december 9th, 2014 Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]
Calabrische lunch Written by Ronald Hoeben, december 6th, 2019 Fabio Antonini, patron cuisinier van Slowfood-restaurant Pianeta Terra in Amsterdam, kreeg een delegatie uit Calabrië op bezoek. Hij maakte een […]
Café Americain gereanimeerd Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2017 Peter Gast, patron cuisinier van restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen (1 Michelinster) werd erbij gehaald om het legendarische Amsterdamse […]
Caesar Salad Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Lex Kok, momenteel patron cuisinier van Le Coq, maakt in deze Foodtube classic in de keuken van George WPA een […]