De tomaten van De Kas Written by eheroes, december 1st, 2014 In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]
Warme cake van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 22nd, 2023 Cake lijkt een basisartikel voor een banketbakker, maar het maken van cake in de eigen keuken (in plaats van in […]
Gepocheerd ei en roerei met truffel Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Aandacht voor de ingrediënten is het thema van het eerste kookboek van Ricardo van Ede met de titel Ricardo die, […]
Aziatische dressing maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Met de basisvinaigrette als vertrekpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met peper, knoflook, gember, ketjap manis en […]
Ode aan het ei Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2021 Schrijver Guus Luijters en journalist Sara Luijters (vader en dochter) schreven Ode aan het ei. Een boek(je) waarin verhalen, anekdotes […]
Molle Pleun, leven en dood van een 18-jarige koe Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 In de documentaire Cow van Andrea Arnold gaat het over het korte, overvolle leven van een melkkoe. De meeste koeien […]
Tasty Talent Written by , juli 2nd, 2015 Is de keuken jouw domein? Ben je iemand die zijn vrienden elke keer weer culinair verrast? Meld je dan nu […]