Mari Maris: zo frituur je de krokantste frites Written by Ronald Hoeben, juli 30th, 2020 Mari Maris frituurt dikke frites die ze eerst gekookt heeft. Het resultaat is verrassend. Het recept komt uit Mari’s Groentebijbel […]
Tim Raue** gastchef Rijks Written by , maart 24th, 2016 In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]
Oosterscheldekreeft grillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Dat kreeft voor consumptie zo vers mogelijk moet zijn, daar zijn alle geleerden het wel over eens. Alleen hoe […]
Platte oester met soja vinaigrette Written by , september 17th, 2015 Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]
Verse Aanvoer: pop up restaurant Artemis Dutch Design Hotel Written by , juni 21st, 2016 Het pop up fenomeen steekt ook buiten de stadsring de kop op. Artemis Dutch Design Hotel in Nieuw Sloten heeft […]
Aardappelpuree maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2016 Cuisinier Pieter Damen geeft een masterclass aardappelpuree. Hoewel het gebruik van veel boter de belangrijkste sleutel is tot het maken […]
Thomas Demuth maakt een surf & turf van patrijs en kreeft Written by Ronald Hoeben, december 6th, 2024 In de keuken van Tannay melden we ons voor een complex gerecht, dat wordt gemaakt door Thomas Demuth. In de […]