Mari Maris: zo frituur je de krokantste frites

Mari Maris frituurt dikke frites die ze eerst gekookt heeft. Het resultaat is verrassend. Het recept komt uit Mari’s Groentebijbel […]

Tim Raue** gastchef Rijks

In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]

Oosterscheldekreeft grillen

  Dat kreeft voor consumptie zo vers mogelijk moet zijn, daar zijn alle geleerden het wel over eens. Alleen hoe […]

Platte oester met soja vinaigrette

Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]

Verse Aanvoer: pop up restaurant Artemis Dutch Design Hotel

Het pop up fenomeen steekt ook buiten de stadsring de kop op. Artemis Dutch Design Hotel in Nieuw Sloten heeft […]

Aardappelpuree maken

Cuisinier Pieter Damen geeft een masterclass aardappelpuree. Hoewel het gebruik van veel boter de belangrijkste sleutel is tot het maken […]

Thomas Demuth maakt een surf & turf van patrijs en kreeft

In de keuken van Tannay melden we ons voor een complex gerecht, dat wordt gemaakt door Thomas Demuth. In de […]