Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa

@demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]

Asperges met zalm

Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina maakt gewokte asperges met gemarineerde, gebrande zalm

Rollade van Varkensnek maken

Gertjan Kiers laat zien hoe je een rollade van varkensnek maakt. Een van de meest smakelijke delen. Geïnteresseerd in vlees? […]

In de glasfabriek van Riedel

Riedel is niet alleen het duurste, maar ook het meest bijzondere merk in wijnglazen. Het bedrijf hanteert tal van theorieën […]

Bocuse klassieker: Kip In Blaas

Bereiding Maak de kip goed schoon en verwijder de ingewanden. Schuif een plak truffel onder de huid van de kip […]

Tartartütchen

Steak tartaar met mierikswortelmousse in een hoorntje van filodeeg (het recept is van Hans Haas van Tantris in München). Nodig […]

Waarom witte chocola geen chocola is

Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]