Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa Written by Ronald Hoeben, juni 26th, 2020 @demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]
Asperges met zalm Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina maakt gewokte asperges met gemarineerde, gebrande zalm
Rollade van Varkensnek maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Gertjan Kiers laat zien hoe je een rollade van varkensnek maakt. Een van de meest smakelijke delen. Geïnteresseerd in vlees? […]
In de glasfabriek van Riedel Written by eheroes, december 16th, 2014 Riedel is niet alleen het duurste, maar ook het meest bijzondere merk in wijnglazen. Het bedrijf hanteert tal van theorieën […]
Bocuse klassieker: Kip In Blaas Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Maak de kip goed schoon en verwijder de ingewanden. Schuif een plak truffel onder de huid van de kip […]
Tartartütchen Written by eheroes, december 15th, 2014 Steak tartaar met mierikswortelmousse in een hoorntje van filodeeg (het recept is van Hans Haas van Tantris in München). Nodig […]
Waarom witte chocola geen chocola is Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]