Biefstuk grillen in een ei Written by eheroes, maart 9th, 2015 Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon in Amsterdam, grillt verschillende soorten biefstuk in de allerkleinste grill uit […]
Biefstuk bakken Written by eheroes, december 9th, 2014 In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]
Biefstuk Written by eheroes, december 8th, 2014 Slager Gertjan Kiers laat zien uit welke delen van het rund biefstuk gesneden kan worden en hij toont zijn eigen, […]
Bibeleskäs Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Om Bibeleskäs te maken hoef je niet te kunnen koken, al vereisen de gebakken aardappelen wel enig keukeninzicht. Meng de […]
Beyoncé’s Burrito Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2016 Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]
Beurre blanc-variatie van Le Hollandais voor visgerechten Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Beurre blanc is een klassieke saus op basis van gastrique (een concentraat van azijn, wijn en ui) en boter. Adriaan […]
Beuk spreekt Written by eheroes, december 15th, 2014 Ramon Beuk keert de tv de rug toe en drijft een maand lang een bijzonder eigen restaurant. Wat gebeurt daar? Beuk […]