Biefstuk grillen in een ei

Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon in Amsterdam, grillt verschillende soorten biefstuk in de allerkleinste grill uit […]

Biefstuk bakken

In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]

Biefstuk

Slager Gertjan Kiers laat zien uit welke delen van het rund biefstuk gesneden kan worden en hij toont zijn eigen, […]

Bibeleskäs

Bereiding Om Bibeleskäs te maken hoef je niet te kunnen koken, al vereisen de gebakken aardappelen wel enig keukeninzicht. Meng de […]

Beyoncé’s Burrito

Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]

Beurre blanc-variatie van Le Hollandais voor visgerechten

Beurre blanc is een klassieke saus op basis van gastrique (een concentraat van azijn, wijn en ui) en boter. Adriaan […]

Beuk spreekt

Ramon Beuk keert de tv de rug toe en drijft een maand lang een bijzonder eigen restaurant. Wat gebeurt daar? Beuk […]