De vissoep van Merkelbach Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Geert maakt de soep hier met langoustinekoppen en gehakte kreeft (scharen en staart) en verschillende vissoorten (wijting, poon, zeeduivel) […]
Courgettesalade Written by eheroes, december 9th, 2014 In de nauwe keuken van de trullo van Frans en Anna registreett Foodtube de verassend simpele bereiding van een heerlijke […]
Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]
Bietencarpaccio uit Tel Aviv Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Jigal Krant maakt een gerecht dat hij ontdekte bij een restaurant in Tel Aviv. Het wordt geserveerd op een stukje […]
Leverworst van marsepein Written by eheroes, december 9th, 2014 Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]
Paddenstoelen plukken met Jean Michel Hengge (1952-2021) Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 Op 4 november 2021 overleed Jean Michel Hengge, voormalig patron cuisinier van restaurant Muller* in Groningen. Hengge was een kok […]
Gezonder leven? Wat moet je doen (en laten) Written by , november 18th, 2015 Wat moet je doen als je gezonder wilt leven? De Universiteit van Nederland laat regelmatig interessante sprekers hun kennis delen. […]